Fit naar de keuring 

 

Wil jij werken bij defensie maar heb je geen idee of je fit genoeg bent of hoe je dit wordt om door de keuring te komen? Live Unlimited ondersteunt je tijdens het trainingstraject voorafgaand aan de keuring. Het traject “fit naar de keuring” zal bestaan uit zeven sessies personal training inclusief een fysiotherapeutische keuring en voorlichting over de te volgen training.

 

De fysiotherapeutische keuring zal dezelfde kenmerken hebben als de medische keuring van defensie zelf. Na aanleiding van deze fysiotherapeutische keuring wordt er een plan opgesteld om zwakke plekken van het lichaam te verbeteren en ervoor te zorgen dat jij klaar bent om de keuring te doorstaan. Er worden adviezen gegeven over specifieke trainingsonderdelen als kracht, coördinatie, stabiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Indien nodig worden er voedingsadviezen gegeven om het juiste gewicht te bereiken of om het herstel van de trainingen te bevorderen.

 

Veel mensen willen graag in diverse functies bij defensie werken. Zij bereiden zich voor op de keuring maar weten niet precies wat ze kunnen verwachten en hoe ze exact moeten trainen. Hierdoor zijn ze niet specifiek genoeg bezig om door de keuring te komen. Velen worden dan ook afgekeurd om diverse redenen.

 

Voor maar 150 euro kun jij deel uit maken van dit traject. Zodra je door de keuring bent en wordt toegelaten tot de opleiding heb je dit bedrag binnen één week terug verdient. Mocht je onverhoopt niet door de keuring komen door lichamelijke tekortkomingen kun je op vertoning van bewijs van afkeuring 50 euro terug krijgen als compensatie.

 

Zoekwoorden personal training: fit op de keuring, medische keuring, defensie, politie, brandweer.